Menu

Wie zijn wij?

 

Jan wordt dagelijks op bureau bijgestaan door Michel, Wilma, Jutta, Danny en Marijke. Patrick en Yannick ondersteunen in verzorging, overbrenging en diensten. Rita, Dirk, Staf en La zijn uw aanspreekpunt in het uitvaartcentrum van respectievelijk Ravels, Retie en Arendonk.

Jan Schillebeeckx zorgt samen met zijn dynamisch team ervoor dat u wordt bijgestaan in tijden van verlies om de uitvaart naar eigen wens en budget te vertalen.

Op een professionele en warme persoonlijke manier begeleiden zij u in uw rouwproces en zorgen zij voor een uniek afscheid.  Hierbij zorgen zij voor de praktische en administratieve regelingen. 

U kunt eveneens terecht ongeacht welke uitvaartverzekering u heeft.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 Beste families, 

Het voorbije jaar was voor velen een moeilijk jaar dat gekleurd werd door verlies en gemis.

De seizoenen namen u mee op weg naar een nieuw evenwicht en herstel.

Wij keken op woensdag 31 oktober 2018 met u terug maar ook vooruit in een herdenkingsviering in de aula van het crematorium Pontes in Turnhout.

Hartelijk dank voor de positieve en warme reacties die we na de dienst mochten ontvangen.

 

 ________________________________________________________________________________________________________________________________________