Menu

Wie zijn wij?

Uitvaartzorg Jan Schillebeeckx is één van de 5 genomineerden voor European Funeral Innovation Awards (EUFIA)

Een zevenkoppige jury heeft verschillende rouwcentra in België, Nederland en Duitsland bezocht om zo op zoek te gaan  naar de meest innovatief en kwalitatief uitvaartcentrum.

Met trots mogen we melden dat we één van de 5 genomineerden waren, de nominatie alleen al is een bekroning op het harde werk wat gerealiseerd is om het vernieuwde rouwcentrum in Oud-Turnhout te kunnen realiseren.

Kenmerkend voor het werk van Uitvaartzorg Schillebeeckx, is de verzorging en de opvang van nabestaanden die zonet een dierbare hebben verloren.

Jan Schillebeeckx: 'Warmte, huiselijkheid, sereniteit en rust staan centraal bij ons en dat hebben we extra in de verf willen zetten tijdens het jurybezoek. We willen laten zien dat we vanuit onze grote empathie voor onze klanten heel ver gaan in onze dienstverlening.'  

______________________________________________________

Jan wordt dagelijks op bureau bijgestaan door Michel, Wilma, Jutta, Heidi en Danny. Patrick en Yannick ondersteunen in verzorging, overbrenging en diensten. Rita en Dirk zijn uw aanspreekpunt in het uitvaartcentrum van respectievelijk Ravels en Retie.

Jan Schillebeeckx zorgt samen met zijn dynamisch team ervoor dat u wordt bijgestaan in tijden van verlies om de uitvaart naar eigen wens en budget te vertalen.

Op een professionele en warme persoonlijke manier begeleiden zij u in uw rouwproces en zorgen zij voor een uniek afscheid.  Hierbij zorgen zij voor de praktische en administratieve regelingen. 

U kunt eveneens terecht ongeacht welke uitvaartverzekering u heeft.